Pšeničná chlebová mouka je vhodná pro pečení žitno-pšeničného chleba Šumava, také na světlé pšeničné pečivo, bagety. Pšeničnou chlebovou mouku je dobré před používáním prosít. Pšeničná „chlebovka“ je o něco tmavší než světlá pšeničná mouka.
Chlebová pšeničná mouka je základem pro pečení žitno-pšeničných i pšenično-žitných chlebů, včetně kváskových. Hodí se také k pečení dalamánů, baget. Je o něco tmavší než hladká pšeničná mouka. Pšenice patří mezi základní potraviny.
Mouka z mlýna Dubecko je čistě přírodním produktem, bez fortifikace zlepšujícími přípravky jako některé komerčně prodávané mouky a směsi na pečení. Standardní trvanlivost 4 měsíce.
Dodáváme také pšeničnou hladkou mouku speciál, pšeničnou hladkou mouku 00, pšeničnou polohrubou a hrubou mouku.
Pšeničnou mouku dodáváme v pytlích 5, 10, 15 kg nebo 50 kg.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nastavení